Blog

IZREDNO OBVESTILO!!

Cenjene stranke obveščamo, da je Vlada izdala Odlok / dovoljenje za izvajanje usposabljanj za pridobitev vozniškega izpita s pričetkom dne 30.01.2021 ter izdala o omejitvah in načinu izvajanja ponujanja in prodajanja blaga in storitev neposredno potrošnikom na področju voznikov in vozil v Republiki Sloveniji in sicer:

Teoretično in praktično usposabljanje za pridobitev vozniškega izpita se izvaja po predhodno določenih terminih z učiteljem vožnje ali prijavo na telefonski številki: 051/666-816 pisarna.

POZOR!

Za kandidate, ki se bodo udeležili teoretičnega/praktičnega usposabljanja ali teoretičnega/praktičnega izpita velja:

  1. za potrošnike velja, da je udeležba pri izvajanju dejavnosti na področju voznikov in vozil v Republiki Sloveniji je dovoljena le potrošnikom, ki opravijo testiranje na prisotnost SARS-CoV-2 (COVID-19) po HAGT ali PCR metodi in subjektu iz prvega odstavka tega člena predložijo negativni izvid testa, opravljen v Republiki Sloveniji, ki ni starejši od 72 ur.    OPOMBA!:Predložitev negativnega rezultata testa PCR ali testa HAG iz prejšnjega odstavka ni potrebna za potrošnike, ki:
    – imajo potrdilo o cepljenju zoper COVID-19 s katerim dokazujejo, da je od prejema drugega odmerka cepiva proizvajalca Biontech/Pfizer preteklo najmanj 7, MODERNA 14 in AstraZeneca 21 dni,
    – imajo potrdilo o pozitivnem rezultatu testa PCR ali testa HCG na SARS-CoV-2, ki je starejši od 21 dni, vendar ne starejši od šest mesecev, ali
    – imajo potrdilo zdravnika, da so preboleli COVID-19 in od začetka simptomov ni minilo več kot šest mesecev. (Ur. l. 20/2021 z dne 11.02.2021)

Prilagamo seznam lokacij opravljanja hitrih testov HAGT od 22.02. do 26.02.2021:

 

 

 

 

 

 

 

 

KAKO POTEKA HITRI TEST?:

Na hitrem testu imejte s seboj zdravstveno kartico in osebni dokument. Vzamejo vam bris in v roku cca. 30 minut prejmete sporočilo s številke 051285886 da je prispel rezultat testiranja in da pošljite SMS z odgovor zadnjima dvema številkama na ZZZS kartici. Nato prejmete rezultate. Prilagamo primer/rezultat, ki ga prejmete po opravljenem hitrem testu in ga je potrebno predložiti ob pričetku usposabljanja/izpita:

Prilagamo sliko maske FFP2/KN95

Trenutni Odlok velja od 30.01.2021 do vključno 19.02.2021. Vlada bo nato odločala o odpravi oziroma podaljšanju ukrepov. O nadaljnjih postopkih vas bomo obveščali.

Za več informacij smo vam na voljo na tel. št. 051-666-816 ali e-mailu: info@avtosola-brulc.si.
Hvala za razumevanje.
Avtošola Brulc d.o.o.

Comments (0):

  • No comments yet, but you can be the first

Add comment:

Potrdila

Copyright 2024 © Avto Šola Brulc | Developed by Magnus Digital